Ισχυρές εκρήξεις κοντά στο κέντρο του Κιέβου - Χιλιάδες άμαχοι εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Ισχυρές εκρήξεις κοντά στο κέντρο του Κιέβου - Χιλιάδες άμαχοι εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Ασφυκτικό κλοιό γύρω από -σχεδόν- όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας έχουν δημιουργήσει τα στρατεύματα εισβολής του Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ οι επιχειρήσεις επεκτείνονται και στις δυτικές περιοχές της χώρας, με στόχο να περιορίσουν τις διόδους μεταφοράς οπλισμού από τους δυτικούς «συμμάχους» της ουκρανικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, οι ρωσικές δυνάμεις έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος στα βόρεια περίχωρα του Κιέβου, πλησιάζοντας αρκετά το τελευταίο 24ωρο στις πρώτες γειτονιές της ουκρανικής πρωτεύουσας. Σύμφωνα με δορυφορικές εικόνες, ο στρατός του Πούτιν που είναι συγκεντρωμένος έξω από το Κίεβο, ενισχύθηκε με νέες δυνάμεις, οι οποίες κατέφτασαν είτε από τη Λευκορωσία, είτε από τη ρωσική επικράτεια. Αργά το βράδυ καταγράφηκαν ισχυρές εκρήξεις σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης, ενώ ήχησαν για μία ακόμη φορά οι σειρήνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: