Καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό - Δύο ατυχήματα με συνολικά 12 αυτοκίνητα

Καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό - Δύο ατυχήματα με συνολικά 12 αυτοκίνητα

Δύο καραμπόλες συνέβησαν το πρωί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα γύρω στις 7:15 το πρωί στο ύψος του Αγίου Τύχωνα με κατεύθυνση στη Λεμεσό υπήρξε ατύχημα με 5 αυτοκίνητα ενώ λίγο αργότερα συνέβη δεύτερο ατύχημα με 7 αυτοκίνητα με την ίδια κατεύθυνση..

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ThemaOnline, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και τα αίτια των ατυχημάτων διερευνώνται.

Στο σημείο επικρατούσε πυκνή κίνηση με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να ήταν στάσιμα. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα οχήματα έχουν τεθεί εκτός δρόμου και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.