Χωρίς ρεύμα περιοχές σε όλη την Κύπρο - Βλάβες λόγω των ανέμων και πτώσεων δέντρων - ΠΙΝΑΚΕΣ

Χωρίς ρεύμα περιοχές σε όλη την Κύπρο - Βλάβες λόγω των ανέμων και πτώσεων δέντρων - ΠΙΝΑΚΕΣ

Βλάβες παρουσιάστηκαν στο σύστημα ηλεκτροδότησης σε όλη την Κύπρο.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου οι βλάβες προέρχονται από τους σφοδρούς ανέμους που κτυπούσαν το νησί από χθες αργά το βράδυ και πτώσεις δέντρων. "Όλα τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός. Πτώση δέντρων και πασσάλων αλλά και κεραυνοί χτύπησαν εξοπλισμό του δικτύου", σημείωσε.

Ανακοίνωση ΑΗΚ: "Λόγω υπερφόρτωσης του Κέντρου Τηλεξυπηρέτησης της ΑΗΚ από εισερχόμενες κλήσεις υπάρχει σοβαρή καθυστέρηση στην εξυπηρέτηση. Για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα."

Δείτε τις περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE