Αμάντα Γεωργιάδη: Η εκπρόσωπός της Ελλάδας στην Eurovision είναι ερωτευμένη! Δείτε το γοητευτικό αγόρι της

Αμάντα Γεωργιάδη: Η εκπρόσωπός της Ελλάδας στην Eurovision είναι ερωτευμένη! Δείτε το γοητευτικό αγόρι της

Η Αμάντα Γεωργιάδη όπως ανακοινώθηκε θα είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 66ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Τορίνο.

Η 24χρονη θα διαγωνιστεί με το κομμάτι «Die Together» και έχει όλα τα φόντα για να κερδίσει το πρώτο της στοίχημα που είναι να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού. 

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE