Βολές Εθνικής Φρουράς - Απαγορεύεται η διέλευση στην περιοχή και στη θάλασσα

Βολές Εθνικής Φρουράς - Απαγορεύεται η διέλευση στην περιοχή και στη θάλασσα

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ) ανακοινώνει ότι, στις11,12,13,14 και 15 Απριλίου 2022 από τις 10 π.μ. (1000Ω) μέχρι 4 μ.μ. (1600Ω) θα εκτελεσθούν Βολές Πυροβολικού στην περιοχή του Πεδίου Βολής Κιτίου.

Κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες απαγορεύεται η διέλευση από τις παραπάνω περιοχές και σε βάθος 20 χιλιομέτρων εντός της θάλασσας, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE