ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

Αρχές του μηνός Μαρτίου 2022, η ιστοσελίδα μας σε ρεπορτάζ της σας ενημέρωσε πως οι διοικήσεις των τριών Λεμεσιανών ομάδων (ΑΕΛ, Άρη και Απόλλων) περίμενουν τον ΚΟΑ για το θέμα ενοικίου και για το ζήτημα της ονομασίας του νέου γηπέδου στην περιοχή Κολοσσίου.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει μία... καθυστέρηση από μέρους του ΚΟΑ σε ότι αφορά το θέμα μεταβίβασης στην εταιρεία (Α.Α.Α. LIMASSOL STADIUM LIMITED) της διαχείρισης του νέου γηπέδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.