ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

Αρχές του μηνός Μαρτίου 2022, η ιστοσελίδα μας σε ρεπορτάζ της σας ενημέρωσε πως οι διοικήσεις των τριών Λεμεσιανών ομάδων (ΑΕΛ, Άρη και Απόλλων) περίμενουν τον ΚΟΑ για το θέμα ενοικίου και για το ζήτημα της ονομασίας του νέου γηπέδου στην περιοχή Κολοσσίου.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει μία... καθυστέρηση από μέρους του ΚΟΑ σε ότι αφορά το θέμα μεταβίβασης στην εταιρεία (Α.Α.Α. LIMASSOL STADIUM LIMITED) της διαχείρισης του νέου γηπέδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE