ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

Αρχές του μηνός Μαρτίου 2022, η ιστοσελίδα μας σε ρεπορτάζ της σας ενημέρωσε πως οι διοικήσεις των τριών Λεμεσιανών ομάδων (ΑΕΛ, Άρη και Απόλλων) περίμενουν τον ΚΟΑ για το θέμα ενοικίου και για το ζήτημα της ονομασίας του νέου γηπέδου στην περιοχή Κολοσσίου.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει μία... καθυστέρηση από μέρους του ΚΟΑ σε ότι αφορά το θέμα μεταβίβασης στην εταιρεία (Α.Α.Α. LIMASSOL STADIUM LIMITED) της διαχείρισης του νέου γηπέδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.