ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τους δένει τα χέρια η μη υλοποίηση της συμφωνίας διαχείρισης...

Αρχές του μηνός Μαρτίου 2022, η ιστοσελίδα μας σε ρεπορτάζ της σας ενημέρωσε πως οι διοικήσεις των τριών Λεμεσιανών ομάδων (ΑΕΛ, Άρη και Απόλλων) περίμενουν τον ΚΟΑ για το θέμα ενοικίου και για το ζήτημα της ονομασίας του νέου γηπέδου στην περιοχή Κολοσσίου.

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως υπάρχει μία... καθυστέρηση από μέρους του ΚΟΑ σε ότι αφορά το θέμα μεταβίβασης στην εταιρεία (Α.Α.Α. LIMASSOL STADIUM LIMITED) της διαχείρισης του νέου γηπέδου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE