Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Υπό την απειλή σιδερένιου λοστού έκλεψε τις εισπράξεις

Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Υπό την απειλή σιδερένιου λοστού έκλεψε τις εισπράξεις

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 40χρονη υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην Πάφο, γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, σταμάτησε μπροστά από το περίπτερο και ο συνοδηγός εισήλθε στο περίπτερο υπό την απειλή σιδερένιου λοστού, ενώ κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή και έκλεψε τις εισπράξεις.

Ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε μαύρα ρούχα με κουκούλα και μαύρη μάσκα. ,Οι δύο ύποπτοι φέρονται να επέβαιναν σε όχημα πράσινου χρώματος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE