Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Υπό την απειλή σιδερένιου λοστού έκλεψε τις εισπράξεις

Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Υπό την απειλή σιδερένιου λοστού έκλεψε τις εισπράξεις

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα, διερευνά η Αστυνομία στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 40χρονη υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην Πάφο, γύρω στις 3.30π.μ. σήμερα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, σταμάτησε μπροστά από το περίπτερο και ο συνοδηγός εισήλθε στο περίπτερο υπό την απειλή σιδερένιου λοστού, ενώ κατευθύνθηκε προς την ταμειακή μηχανή και έκλεψε τις εισπράξεις.

Ο δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε μαύρα ρούχα με κουκούλα και μαύρη μάσκα. ,Οι δύο ύποπτοι φέρονται να επέβαιναν σε όχημα πράσινου χρώματος.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE