Πιάστηκε με λαθραία τσιγάρα - Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα 58χρονος

Πιάστηκε με λαθραία τσιγάρα - Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα 58χρονος

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες, ανέκοψαν γύρω στις 4.30μ.μ., για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 58χρονος στη Λεμεσό.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα του 58χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τα ακόλουθα αδασμολόγητα προϊόντα: 120 πακέτα καπνού, 80 πακέτα τσιγάρα και 2,5 κιλά καπνού ναργιλέ. Στην κατοχή του 58χρονου, εντοπίστηκε επίσης, το χρηματικό ποσό των 1,805 ευρώ.

Ο 58χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE