Πιάστηκε με λαθραία τσιγάρα - Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα 58χρονος

Πιάστηκε με λαθραία τσιγάρα - Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα 58χρονος

Μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες, ανέκοψαν γύρω στις 4.30μ.μ., για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 58χρονος στη Λεμεσό.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα του 58χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τα ακόλουθα αδασμολόγητα προϊόντα: 120 πακέτα καπνού, 80 πακέτα τσιγάρα και 2,5 κιλά καπνού ναργιλέ. Στην κατοχή του 58χρονου, εντοπίστηκε επίσης, το χρηματικό ποσό των 1,805 ευρώ.

Ο 58χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ανέλαβε το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE