Αυξημένη τροχαία κίνηση στο Τρόοδος - Αυτοί οι δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

Αυξημένη τροχαία κίνηση στο Τρόοδος - Αυτοί οι δρόμοι είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα 4χ4 ή με αντιολισθητικές αλυσίδες

Οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους) είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

 

Επίσης, λόγω πολύ αυξημένης τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στην περιοχή Τροόδους, η πρόσβαση των οχημάτων που μεταβαίνουν στην περιοχή γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης και τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE