Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα της η γυναίκα που έπεσε από τον τρίτο όροφο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω οδικής σύγκρουσης (χωρίς τραυματίες) έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ στην κάτω πλευρά, προς Λευκωσία.
Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας.
Λόγω οδικής σύγκρουσης (χωρίς τραυματίες) έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λ/σού – Λ/σίας, στον κυκλικό κόμβο παρά το ΓΣΠ στην κάτω πλευρά, προς Λευκωσία. Oδηγοί ιδιαίτερα προσεκτικοί, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας. pic.twitter.com/GEwZs5SDPU
— Αστυνομία Κύπρου (@Cyprus_Police) March 13, 2022
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




