ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

Συντονισμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των ωρών 8.45π.μ. – 10.30π.μ, σε υποστατικό στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντοπίστηκαν στο εν λόγω υποστατικό δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 27 ετών. Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεγάλος αριθμός από χρυσαφικά, ρολόγια χειρός, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς επίσης και 10 σφαίρες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έγιναν, μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε, αναγνωρίστηκε από πρόσωπο του οποίου η κατοικία διαρρήχθηκε χθες 12/03/2022 και από αυτήν κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 1,600 ευρώ περίπου.

Εναντίον της 45χρονης και της 27χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Υπουργός Δικαιοσύνης από το συντονιστικό κέντρο - «Οριετήθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαρμακά»

Η πυρκαγιά στην περιοχή του Φαρμακά έχει οριοθετηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης Δημόσιας Τάξης Μάριος Χαρτσιώτης, εκφράζοντας αισιοδοξία πως με την ενεργοποίηση των πτητικών μέσων με το πρώτο φως της ημέρας η πυρκαγιά θα τεθεί υπό έλεγχο μέχρι το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top