«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

Συντονισμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των ωρών 8.45π.μ. – 10.30π.μ, σε υποστατικό στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντοπίστηκαν στο εν λόγω υποστατικό δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 27 ετών. Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεγάλος αριθμός από χρυσαφικά, ρολόγια χειρός, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς επίσης και 10 σφαίρες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έγιναν, μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε, αναγνωρίστηκε από πρόσωπο του οποίου η κατοικία διαρρήχθηκε χθες 12/03/2022 και από αυτήν κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 1,600 ευρώ περίπου.

Εναντίον της 45χρονης και της 27χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

LIVE: Εξουδετερώθηκε πύραυλος που κατευθυνόταν στον τουρκικό εναέριο χώρο - Σε εξέλιξη ο επαναπατρισμός 180 Κύπριων

Σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού βρίσκεται η Κύπρος μετά τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου στον εναέριο χώρο και τις σειρήνες που ήχησαν στην αμερικανική πρεσβεία. Με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας να συνέρχεται εκτάκτως και την ένταση στην περιοχή να χτυπά «κόκκινο» μετά το πλήγμα στις Βάσεις Ακρωτηρίου. Το ThemaOnline μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE