«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

Συντονισμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των ωρών 8.45π.μ. – 10.30π.μ, σε υποστατικό στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντοπίστηκαν στο εν λόγω υποστατικό δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 27 ετών. Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεγάλος αριθμός από χρυσαφικά, ρολόγια χειρός, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς επίσης και 10 σφαίρες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έγιναν, μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε, αναγνωρίστηκε από πρόσωπο του οποίου η κατοικία διαρρήχθηκε χθες 12/03/2022 και από αυτήν κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 1,600 ευρώ περίπου.

Εναντίον της 45χρονης και της 27χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE