«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό στη Λεμεσό - Βρήκαν από χρυσαφικά μέχρι σφαίρες - Χειροπέδες σε δυο γυναίκες

Συντονισμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των ωρών 8.45π.μ. – 10.30π.μ, σε υποστατικό στη Λεμεσό, από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, η οποία έγινε δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, εντοπίστηκαν στο εν λόγω υποστατικό δύο γυναίκες ηλικίας 45 και 27 ετών. Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μεγάλος αριθμός από χρυσαφικά, ρολόγια χειρός, πορτοφόλια, ηλεκτρονικές συσκευές, ένα μικρό χρηματοκιβώτιο, καθώς επίσης και 10 σφαίρες.

Από τις μέχρι τώρα εξετάσεις που έγιναν, μέρος της περιουσίας που εντοπίστηκε, αναγνωρίστηκε από πρόσωπο του οποίου η κατοικία διαρρήχθηκε χθες 12/03/2022 και από αυτήν κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 1,600 ευρώ περίπου.

Εναντίον της 45χρονης και της 27χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE