Διακοπή συνομιλιών με τη Ρωσία μέχρι αύριο Τρίτη - Εγκρίθηκε το 4ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Διακοπή συνομιλιών με τη Ρωσία μέχρι αύριο Τρίτη - Εγκρίθηκε το 4ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Οι διαπραγματεύσεις που έλαβαν μέρος την Δευτέρα, θα συνεχιστούν αύριο Τρίτη για περαιτέρω προετοιμασία των ομάδων και διευκρίνιση των επιμέρους θεμάτων.

Η Ρωσία δεν σταματά πότε, αντίθετα έχει μετατρέψει το Κίεβο σε πόλη ερείπιο. Οι στόχοι της για τα επόμενα 24ωρα είναι ο αποκλεισμός των μεγάλων πόλεων, οι επιχειρήσεις ψυχολογικού χαρακτήρα σε δομές και «φυλάκια» ουκρανικών δυνάμεων και η κατάληψη της Οδησσού.

Η ΕΕ στο μεταξύ ενέκρινε το 4ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας, ςτη λίστα και ο Αμπράμοβιτς.

Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE