Χειροπέδες σε 41χρονο μετά το Απόλλων-Ανόρθωση - Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα να κρατά αναμμένο πυρσό

Χειροπέδες σε 41χρονο μετά το Απόλλων-Ανόρθωση - Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα να κρατά αναμμένο πυρσό

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ένα πρόσωπο να έχει στην κατοχή του αναμμένο πυρσό.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 41χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιδού αυτούσια η συμφωνία για την ΑΤΑ - Διευκρινίσεις από ΟΕΒ

Ιδού αυτούσια η συμφωνία για την ΑΤΑ - Διευκρινίσεις από ΟΕΒ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ενημερώνει τα μέλη της πως έχει επέλθει μόνιμη συμφωνία των Κοινωνικών Εταίρων σχετικά με την καταβολή της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).