Χειροπέδες σε 41χρονο μετά το Απόλλων-Ανόρθωση - Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα να κρατά αναμμένο πυρσό

Χειροπέδες σε 41χρονο μετά το Απόλλων-Ανόρθωση - Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα να κρατά αναμμένο πυρσό

Γύρω στις 7.30μ.μ. χθες, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ, στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό, εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ένα πρόσωπο να έχει στην κατοχή του αναμμένο πυρσό.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 41χρονο, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 41χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE