Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα για την επέτειο της εκτέλεσης του Κύπριου αγωνιστή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, πριν από 65 χρόνια, έστειλε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης αποτελεί μια εμβληματική μορφή που συμβολίζει τη γενναιότητα που υπενθυμίζει τον Κυπριακό αγώνα για ελευθερία.  

«Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο οποίος εκτελέσθηκε στις φυλακές της Λευκωσίας πριν από 65 χρόνια, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αποτελεί εμβληματικό παράδειγμα γενναιότητας και μας υπενθυμίζει πάντοτε τον αγώνα των Κυπρίων αδελφών μας για την ελευθερία», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE