Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα για την επέτειο της εκτέλεσης του Κύπριου αγωνιστή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, πριν από 65 χρόνια, έστειλε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης αποτελεί μια εμβληματική μορφή που συμβολίζει τη γενναιότητα που υπενθυμίζει τον Κυπριακό αγώνα για ελευθερία.  

«Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο οποίος εκτελέσθηκε στις φυλακές της Λευκωσίας πριν από 65 χρόνια, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αποτελεί εμβληματικό παράδειγμα γενναιότητας και μας υπενθυμίζει πάντοτε τον αγώνα των Κυπρίων αδελφών μας για την ελευθερία», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE