Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα για την επέτειο της εκτέλεσης του Κύπριου αγωνιστή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, πριν από 65 χρόνια, έστειλε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης αποτελεί μια εμβληματική μορφή που συμβολίζει τη γενναιότητα που υπενθυμίζει τον Κυπριακό αγώνα για ελευθερία.  

«Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο οποίος εκτελέσθηκε στις φυλακές της Λευκωσίας πριν από 65 χρόνια, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αποτελεί εμβληματικό παράδειγμα γενναιότητας και μας υπενθυμίζει πάντοτε τον αγώνα των Κυπρίων αδελφών μας για την ελευθερία», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE