Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα του Έλληνα ΥΠΕΞ για την επέτειο της εκτέλεσης του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μήνυμα για την επέτειο της εκτέλεσης του Κύπριου αγωνιστή Ευαγόρα Παλληκαρίδη, πριν από 65 χρόνια, έστειλε ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε, ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης αποτελεί μια εμβληματική μορφή που συμβολίζει τη γενναιότητα που υπενθυμίζει τον Κυπριακό αγώνα για ελευθερία.  

«Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης, ο οποίος εκτελέσθηκε στις φυλακές της Λευκωσίας πριν από 65 χρόνια, σε ηλικία μόλις 19 ετών, αποτελεί εμβληματικό παράδειγμα γενναιότητας και μας υπενθυμίζει πάντοτε τον αγώνα των Κυπρίων αδελφών μας για την ελευθερία», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE