ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 15/3/2022 – 18/3/2022, σε τμήμα της Λεωφόρου Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα, θα εκτελούνται από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία, εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων εκ μέρους της Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 70μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.