ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 15/3/2022 – 18/3/2022, σε τμήμα της Λεωφόρου Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα, θα εκτελούνται από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία, εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων εκ μέρους της Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 70μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE