ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδικές εργασίες στη Λεμεσό - Όλες οι πληροφορίες

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου ανακοινώνουν ότι, την περίοδο 15/3/2022 – 18/3/2022, σε τμήμα της Λεωφόρου Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα, θα εκτελούνται από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία, εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης καλωδίων εκ μέρους της Α.Η.Κ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό σε μήκος 70μ. περίπου και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE