Εκδήλωση διαμαρτυρίας και από κτηνοτρόφους στα κατεχόμενα

Εκδήλωση διαμαρτυρίας και από κτηνοτρόφους στα κατεχόμενα

Απροειδοποίητη εκδήλωση πραγματοποίησαν τη Δευτέρα στα κατεχόμενα και οι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι βρέθηκαν διαμαρτυρόμενοι για τις αυξήσεις μπροστά από το «υπουργείο γεωργίας, και φυσικών πόρων».

Όπως μεταδίδουν τ/κ ΜΜΕ, αύριο η ένωσή τους σκοπεύει να πραγματοποιήσει εκδήλωση διαμαρτυρίας στους δρόμους. Ο πρόεδρος της ένωσης κτηνοτρόφων και παραγωγών σημείωσε την αύξηση στην τιμή του κριθαριού και των ζωοτροφών λέγοντας ότι γνωρίζουν πως υπάρξει παγκόσμια κρίση, αλλά εδώ και δύο χρόνια δεν έγινε τίποτε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Ναϊμογουλαρί ανέφερε ότι οι αυξήσεις που έχουν επιβληθεί έχουν κόψει το μέλλον του επαγγέλματός τους και ζήτησε από την «κυβέρνηση» να λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σκληρή απάντηση Δρουσιώτη σε Κώστα Φυτιρή - «Θα παραδώσω όλα τα στοιχεία - Φτάνει με τα επικοινωνιακά παίγνια»

Σε νέα δημόσια τοποθέτηση προχώρησε ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις αναφορές του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Φυτιρή σχετικά με τη μη προσκόμιση τεκμηριωμένων στοιχείων στην Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE