Κλειστοί δρόμοι προς Τρόοδος για όλα τα οχήματα λόγω παγετού - Το οδικό δίκτυο που επηρεάζεται

Κλειστοί δρόμοι προς Τρόοδος για όλα τα οχήματα λόγω παγετού - Το οδικό δίκτυο που επηρεάζεται

Κλειστοί δρόμοι λόγω καιρικών συνθηκών. Η Ανακοίνωση της Αστυνομίας για το επηρεαζόμενο οδικό δίκτυο.

Οι δρόμοι προς το Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Προδρόμου -Τροόδους και Καρβουνά – Τροόδους) είναι ΚΛΕΙΣΤΟΙ για όλα τα οχήματα, λόγω παγετού.

Επίσης, οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα που είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς λόγω παγετού:

Διαμέρισμα Μόρφου

Κακοπετριάς – Καρβουνά

Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά

Κακοπετριάς – Σπηλιών – Κανναβιών

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου

Πεδουλά- Προδρόμου-Πλατρών

Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά – Πεδουλά

Για την κατάσταση του οδικού δικτύου μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της σελίδας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, καθώς και μέσω των λογαριασμών της Αστυνομίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Facebook / Twitter και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις διακινήσεις τους, καθώς οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται συνεχώς, όπως και η κατάσταση του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE