Survivor: Η Βρισηίδα «ξεσκεπάζει» τον Μαρτίκα

Survivor: Η Βρισηίδα «ξεσκεπάζει» τον Μαρτίκα

Για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε στο επίκεντρο και προκάλεσε εντάσεις στους συμπαίκτες του οι οποίοι βλέπουν σχέδιο πίσω από τη συμπεριφορά του στο Survivor.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως έχει καταλάβει τι σχέδιο έχει και μίλησε για αυτό: «Εγώ θα πω ότι η κακή διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση. Κάθε φορά που έχουμε ένα θέμα, ο Σπύρος ξυπνά άλλο θέμα μόνος του και παίρνει η μπάλα κι εμάς. Όσο περισσότερο μιλάμε για τον Σπύρο, τόσο περισσότερη τηλεθέαση του δίνουμε. Αυτό πιστεύω πως είναι το σχέδιό του. Επειδή είναι αυτός υποψήφιος κι όσο μιλάμε για αυτόν, ο κόσμος αυτόν θα ψηφίζει. Όταν ξέρει ότι θα είναι υποψήφιος, θέλει να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας. Γιατί αν δεν χάναμε την ασυλία, αυτό με τον Στάθη δεν θα το σχολίαζε ποτέ. Αλλά επειδή χάσαμε ασυλία, βγήκε υποψήφιος και σχολιάστηκε το θέμα για να ασχοληθούμε μαζί του κι οι Κόκκινοι στις προσωπικές συνεντεύξεις. Για να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE