ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μπήκε σε ινστιτούτο ομορφιάς και έκλεψε προϊόντα νυχιών και κομμωτηρίου - Υπό κράτηση 19χρονος

Μπήκε σε ινστιτούτο ομορφιάς και έκλεψε προϊόντα νυχιών και κομμωτηρίου - Υπό κράτηση 19χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 19χρονος προς διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης, κλοπής από κατοικία και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 4.2.22 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από μόνιμη κάτοικο Πάφου ηλικίας 24 ετών ότι την ίδια ημέρα διαπιστώθηκε ότι η είσοδος του Ινστιτούτου Αισθητικής στο οποίο εργάζεται ήταν παραβιασμένη. Από έλεγχο που έγινε στο εσωτερικό διαπίστωσε ότι κλάπηκε αριθμός αναλωσίμων περιποίησης νυχιών και άλλα είδη κομμωτηρίου συνολικής αξίας 927 ευρώ για τα οποία δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου είπε ο κ. Ιωάννου μετέβησαν στο μέρος και προχώρησαν σε επιτόπιες εξετάσεις στο πλαίσιο των οποίων διαπιστώθηκε ότι άγνωστο πρόσωπο είχε παραβιάσει την αλουμινένια κύρια είσοδο του Ινστιτούτου. Ακολούθησε δακτυλοσκοπικός έλεγχος DNA που στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Στις 7.2.22 αφού εξετάστηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που έχουν εξασφαλιστεί από την ευρύτερη περιοχή, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ήταν δύο εκ των οποίων ο ένας εξ αυτών εισήλθε στο κατάστημα και διέπραξε την κλοπή και φαίνεται να αναγνωρίστηκε από μέλη του ΤΑΕ Πάφου. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τα στοιχεία του τέθηκαν στο stop list.

Χτες ο καταζητούμενος 19χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του φέρεται να διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν δύο ποδήλατα για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς την κατοχή τους και επανασυνελήφθη για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top