Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους

Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους

Στο νοσοκομείο πέρασαν το χθεσινό βράδυ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκεκριμένα, η κόρη τους, Μελίτα, δυσκολευόταν στην αναπνοή της κι έτσι αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο να δουν τι ακριβώς συνέβη.

Τελικά, όλα πήγαν καλά και ο κίνδυνος για τη μικρή πριγκίπισσα του ζευγαριού πέρασε.

Την αποκάλυψη για τη δύσκολη νύχτα που πέρασε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, την έκανε η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ήρθαμε στο ιατρικό γιατί η Μελίτα παρουσίασε ένα πρόβλημα στην αναπνοή! Ευτυχώς δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Μια ιωσούλα, η οποία της έφερε ένα περίεργο βήχα σαν πνίξιμο! Καταλαβαίνετε τι πάθαμε…Κατά τα άλλα τώρα μας κάνει τη γιατρό και θέλει να μας εξετάσει όλους. Και γενικά η βραδιά, αφού πέρασε ο κίνδυνος έχει πολύ παιχνίδι ακόμα και στο νοσοκομείο» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE