ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παντρέψαμε και τα 70 ζευγάρια! Ορίστε οι νύφες και οι γαμπροί που ξεχύθηκαν στις Φοινικούδες - (Φώτο - Βίντεο)

Παντρέψαμε και τα 70 ζευγάρια! Ορίστε οι νύφες και οι γαμπροί που ξεχύθηκαν στις Φοινικούδες - (Φώτο - Βίντεο)

Το αδιαχώρητο επικρατεί αυτή τη στιγμή στην παραλία του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας όπου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η τελετή μαζικών πολιτικών γάμων.

Ο Δήμος Λάρνακας και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας σε συνεργασία με τον Οργανωτή Ταξιδίων Natan Uretsky που εδρεύει στο Ισραήλ, διοργάνωσαν την εκδήλωση για πέμπτη συνεχή χρονιά. Στο νησί μας έφτασαν 70 ζευγάρια, τα οποία συνοδεύονται από 200 περίπου καλεσμένους.

Το ThemaOnline βρέθηκε στην παραλία των Φοινικούδων της Λάρνακας και αποθανάτισε τους νεόνυμφους. Φυσικά στην παραλιακή περιοχή επικρατεί πανδαιμόνιο με τους θαμώνες να χαμογελούν με τα νεόνυμφα ζευγάρια.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες μας.

Φέτος υπάρχει η καινοτομία «της μετάβασης των ζευγαριών από το λιμάνι της Λάρνακας προς το χώρο τέλεσης των γάμων με αυτοκίνητα - αντίκες, που ανέλαβαν μέλη της Λέσχης Παλαιών Αυτοκινήτων Κύπρου.

Ορισμένα ζευγάρια μεταφέρθηκαν και με άμαξες ενώ μετά το πέρας της τελετής θα διοργανωθεί δεξίωση και τα ζευγάρια θα λάβουν αναμνηστικά δώρα.
 


Οι μελλόνυμφοι, κατά πλειοψηφία Ισραηλινοί και Ρώσοι, κατέφθασαν με πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας από τη Χάιφα όπου και τους υποδέχθηκαν κορίτσια με την παραδοσιακή στολή. Υπό τη συνοδεία ζωντανής κυπριακής μουσικής τα κορίτσια θα παραδώσουν τις ανθοδέσμες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top