Άγνωστος «μπούκαρε» σε περίπτερο και υπό την απειλή πιστολιού πήρε σχεδόν 2.000 ευρώ – Νύχτα τρόμου για την υπάλληλο

Άγνωστος «μπούκαρε» σε περίπτερο και υπό την απειλή πιστολιού πήρε σχεδόν 2.000 ευρώ – Νύχτα τρόμου για την υπάλληλο

Ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου σε περίπτερο στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 23:10 το βράδυ στη Χλώρακα, όταν άγνωστος με κουκούλα «μπούκαρε» σε περίπτερο και υπό την απειλή πιστολιού ζήτησε από αυτήν, τις εισπράξεις.

Όπως ισχυρίζεται στην καταγγελία της η υπάλληλος του περιπτέρου, αρχικά αρνήθηκε, ενώ στη συνέχεια ο ληστής κατάφερε να πάρει τις εισπράξεις, οι οποίες ανέρχονται στα 1800 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης φορούσε μαύρα γάντια και κουκούλα, ενώ περιγράφεται λεπτής σωματικής διάπλασης με ύψος 1,80.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE