Survivor: «Φρίκαρε» η Κάτια Ταραμπάνκο – «Ένιωσα τα σάλια του στην πλάτη μου»

Survivor: «Φρίκαρε» η Κάτια Ταραμπάνκο – «Ένιωσα τα σάλια του στην πλάτη μου»

Αποσβολωμένη είναι η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, μετά τη χθεσινή ένταση στο συμβούλιο με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Από τη μία είχαμε τον Τάκη εκτός εαυτού κι από την άλλη τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητά το λόγο από όποιον είπε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλα στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα για να την προστατεύσω από τον Τάκη, που ωρυόταν. Δεν πίστευα ότι θα υπάρχει τόσο κακό νεύρο. Ενώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σκληροτράχηλο, πήγα να φρικάρω εγώ. Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου.

Με κοπάνησε κατά λάθος με το χέρι του μιλώντας κι ήμουν τύπου Κάτια ηρέμησε γιατί ήταν φρικαλέο… Είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό με μαύρα μάτια που τρόμαξε κι εμένα» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE