Survivor: «Φρίκαρε» η Κάτια Ταραμπάνκο – «Ένιωσα τα σάλια του στην πλάτη μου»

Survivor: «Φρίκαρε» η Κάτια Ταραμπάνκο – «Ένιωσα τα σάλια του στην πλάτη μου»

Αποσβολωμένη είναι η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, μετά τη χθεσινή ένταση στο συμβούλιο με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Από τη μία είχαμε τον Τάκη εκτός εαυτού κι από την άλλη τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητά το λόγο από όποιον είπε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλα στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα για να την προστατεύσω από τον Τάκη, που ωρυόταν. Δεν πίστευα ότι θα υπάρχει τόσο κακό νεύρο. Ενώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σκληροτράχηλο, πήγα να φρικάρω εγώ. Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου.

Με κοπάνησε κατά λάθος με το χέρι του μιλώντας κι ήμουν τύπου Κάτια ηρέμησε γιατί ήταν φρικαλέο… Είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό με μαύρα μάτια που τρόμαξε κι εμένα» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE