Survivor: «Φρίκαρε» η Κάτια Ταραμπάνκο – «Ένιωσα τα σάλια του στην πλάτη μου»

Survivor: «Φρίκαρε» η Κάτια Ταραμπάνκο – «Ένιωσα τα σάλια του στην πλάτη μου»

Αποσβολωμένη είναι η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor, μετά τη χθεσινή ένταση στο συμβούλιο με τον Τάκη Καραγκούνια.

«Από τη μία είχαμε τον Τάκη εκτός εαυτού κι από την άλλη τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ζητά το λόγο από όποιον είπε ότι κάνει διακοπές και πασαρέλα στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα για να την προστατεύσω από τον Τάκη, που ωρυόταν. Δεν πίστευα ότι θα υπάρχει τόσο κακό νεύρο. Ενώ θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά σκληροτράχηλο, πήγα να φρικάρω εγώ. Πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν, ένιωθα τα σάλια του στην πλάτη μου.

Με κοπάνησε κατά λάθος με το χέρι του μιλώντας κι ήμουν τύπου Κάτια ηρέμησε γιατί ήταν φρικαλέο… Είδα έναν άνθρωπο σκοτεινό με μαύρα μάτια που τρόμαξε κι εμένα» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE