ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φοιτητική χορηγία: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Δεν προβλέπεται παράταση

Φοιτητική χορηγία: Λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων – Δεν προβλέπεται παράταση

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) υπενθυμίζει το κοινό ότι η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων για παροχή κρατικής φοιτητικής μέριμνας, που αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2021–2022, είναι η Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και με βάση τον Περί Κρατικής Φοιτητικής Μέριμνας Νόμο του 2015 έως 2020, δεν προβλέπεται παράταση.

Ως εκ τούτου, καλείται το κοινό όπως υποβάλει τις αιτήσεις του, το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, καθώς όσες αιτήσεις παραληφθούν μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία θα απορρίπτονται.

Πρόσθετα επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, έστω και αν δεν είναι δυνατή η εξασφάλιση και η υποβολή όλων των απαραίτητων πιστοποιητικών στο παρόν στάδιο. Τα εν λόγω πιστοποιητικά θα ζητηθούν από την Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας σε μεταγενέστερο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και στα Κέντρα Πολίτη (ΚΕΠΟ).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top