Σημαντικές συναντήσεις Χάρη Γεωργιάδη στην Ουάσιγκτον - Είδε μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου

Σημαντικές συναντήσεις Χάρη Γεωργιάδη στην Ουάσιγκτον - Είδε μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε στην αμερικανική πρωτεύουσα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Βουλής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Χάρης Γεωργιάδης.

Στο περιθώριο συνεδρίου για την Ανατολική Μεσόγειο και τη στρατηγική συνεργασία «3+1» μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ-ΗΠΑ, ο κ. Χάρης Γεωργιάδης είχε συναντήσεις με μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου που ανήκουν στο Ελληνικό και Εβραϊκό λόμπι. Είχε επίσης συναντήσεις στο State Department με τις αρμόδιες Υφυπουργούς για θέματα Νότιας Ευρώπης και Δυτικής Ευρώπης.

Ως Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών ο Χάρης Γεωργιάδης θα ηγείται της αντιπροσωπείας της κυπριακής Βουλής στην κοινοβουλευτική συνεργασία «3+1». Από αμερικανικής πλευράς επικεφαλής είναι ο Γερουσιαστής κ. Bob Menendez, εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων η πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη και εκ μέρους της ισραηλινής Knesset ο βουλευτής κ. Yossi Shain.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE