Ουκρανία: Περισσότερες από 10.000 γεννήσεις και γάμοι από την ημέρα έναρξης του πολέμου

Ουκρανία: Περισσότερες από 10.000 γεννήσεις και γάμοι από την ημέρα έναρξης του πολέμου

Από την έναρξη του πολέμου πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, 10.683 ζευγάρια σε όλη την Ουκρανία παντρεύτηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

«Ο πόλεμος στη χώρα συνεχίζεται, αλλά η ζωή δεν σταματάει», ανέφερε το υπουργείο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι 10.767 παιδιά έχουν γεννηθεί στη χώρα μετά τις 24 Φεβρουαρίου που πραγματοποιήθηκε η ρωσική εισβολή.
«Οι εργαζόμενοί μας συνεχίζουν να εργάζονται για εσάς ακόμη και υπό συνθήκες πολέμου!», προστίθεται στην ανακοίνωση που απευθύνεται στον ουκρανικό λαό.

Η γενική εισαγγελέας της Ουκρανίας ανακοίνωσε πάντως, ότι μέχρι στιγμής 103 παιδιά έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πλήξει περισσότερα από 400 εκπαιδευτικά ιδρύματα και 59 από αυτά έχουν καταστραφεί, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η γενική εισαγγελέας, Ιρίνα Βενεντίκτοβα.

Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση άμεσα να διακριβώσει την πληροφορία.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE