Ουκρανία: Περισσότερες από 10.000 γεννήσεις και γάμοι από την ημέρα έναρξης του πολέμου

Ουκρανία: Περισσότερες από 10.000 γεννήσεις και γάμοι από την ημέρα έναρξης του πολέμου

Από την έναρξη του πολέμου πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, 10.683 ζευγάρια σε όλη την Ουκρανία παντρεύτηκαν, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας.

«Ο πόλεμος στη χώρα συνεχίζεται, αλλά η ζωή δεν σταματάει», ανέφερε το υπουργείο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι 10.767 παιδιά έχουν γεννηθεί στη χώρα μετά τις 24 Φεβρουαρίου που πραγματοποιήθηκε η ρωσική εισβολή.
«Οι εργαζόμενοί μας συνεχίζουν να εργάζονται για εσάς ακόμη και υπό συνθήκες πολέμου!», προστίθεται στην ανακοίνωση που απευθύνεται στον ουκρανικό λαό.

Η γενική εισαγγελέας της Ουκρανίας ανακοίνωσε πάντως, ότι μέχρι στιγμής 103 παιδιά έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πλήξει περισσότερα από 400 εκπαιδευτικά ιδρύματα και 59 από αυτά έχουν καταστραφεί, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η γενική εισαγγελέας, Ιρίνα Βενεντίκτοβα.

Το Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση άμεσα να διακριβώσει την πληροφορία.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE