Πήγε βόλτα με τους σκύλους του και παγιδεύτηκε στη λάσπη - Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου

Πήγε βόλτα με τους σκύλους του και παγιδεύτηκε στη λάσπη - Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου

Ηλικιωμένος παγιδεύτηκε στη λάσπη μετά από βόλτα με τους σκύλους του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Η ώρα 19:35 λήφθηκε κλήση για διάσωση ηλικιωμένου ατόμου σε αγροτική περιοχή στην επαρχία Πάφου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Ο ηλικιωμένος άνδρας, ενώ βρισκόταν σε πεζή διαδρομή μαζί με τους σκύλους του, μεταξύ των χωριών.

Στρουμπί και Γιόλου, παγιδεύτηκε σε λάσπη από το μεσημέρι. Η ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που ανταποκρίθηκε, κατάφερε να τον αποπαγιδεύσει με τη χρήση σχοινιών και ακολούθως παραδόθηκε σε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE