ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέφυγαν! Βλέπουν διασύνδεση της υποτιθέμενης απαγωγής παιδιών σε ξενοδοχείο της Κύπρου με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Ξέφυγαν! Βλέπουν διασύνδεση της υποτιθέμενης απαγωγής παιδιών σε ξενοδοχείο της Κύπρου με την υπόθεση της μικρής Μαντλίν

Σύμφωνα με την βρετανική Mirror, εκπρόσωπος της οικογένειας από το Μπέλφαστ της Βρετανίας, η οποία ισχυρίζεται ότι συμμορία επιχείρησε να απαγάγει το παιδί τους σε εκδήλωση ξενοδοχείου, κάλεσε την αστυνομία να εξετάσει πιθανούς δεσμούς της υπόθεσης, με αυτήν της απαγωγής, της μικρής Μαντλίν.

Η οικογένεια που διέμενε στο ξενοδοχείο, σημειώνει το δημοσίευμα, υποστήριξε ότι μια συμμορία, που παρίστανε ομάδα σερβιτόρων επιχείρησε να απαγάγει το παιδί τους.

Μεταξύ των παιδιών, που όπως υποστηρίζουν, βρέθηκαν στο στόχαστρο της λεγόμενης συμμορφίας, ήταν και ο 7χρονος γιος τους.

Το σενάριο αυτό, έχει απορρίψει κατηγορηματικά η κυπριακή αστυνομία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ, η οποία προχώρησε σε ενδελεχής έρευνες και ανακρίσεις.

Ο 26χρονος πατέρας του 7χρονου Sean Paul McFarlane, ισχυρίστηκε ότι απέτρεψε  προσπάθειες για να αρπάξει τον γιο του Thomas και ένα νεαρό φίλο του.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα το αυτοκίνητο των υποτιθέμενων απαγωγέων, βρισκόταν σταθμευμένο στην είσοδο και τράπηκε σε φυγή, χτυπώντας μάλιστα πέντε άλλα αυτοκίνητα κατά την έξοδο του από το ξενοδοχείο.

Εκπρόσωπος της οικογένειας κάλεσε την βρετανική αστυνομία να εξετάσει πιθανή σύνδεση της «συμμορίας» με τους απαγωγείς της μικρής Μαντλίν.

« Αν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του συγκεκριμένου περιστατικού και άλλων υποθέσεων στην  Ευρώπη, θα πρέπει οι βρετανικές αρχές να έρθουν σε επαφή με τις κυπριακές», εισηγήθηκε ο εκπρόσωπος της οικογένειας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top