Ανείπωτη θλίψη για τον 21χρονο Αντρέα – Ντυμένοι στα λευκά θα τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι

Ανείπωτη θλίψη για τον 21χρονο Αντρέα – Ντυμένοι στα λευκά θα τον αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του άτυχου 21χρονου, Ανδρέα Αντωνίου από τα Λατσιά.

Συγγενείς και φίλοι θα πούνε το τελευταίο αντίο στον 21χρονο το Σάββατο 19 Μαρτίου στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στα Λατσιά στις 12:00 το μεσημέρι. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω κορωνοϊού, ενώ αντί στεφάνων ζητείται να γίνουν εισφορές στον ΠΑΣΥΚΑΦ.

Προς τιμή του νεαρού παρακαλούνται όσοι θα παρευρεθούν στην κηδεία του Ανδρέα να είναι ντυμένοι στα λευκά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 21χρονος Ανδρέας Αντωνίου, έχασε τη μάχη για τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 15 Μαρτίου. Ο νεαρός νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τις 4 Φεβρουαρίου, μετά από εργατικό ατύχημα που συνέβη σε υπό ανακαίνιση κτήριο στη Λευκωσία.

Ο 21χρονος ασχολείτο με την τοποθέτηση κλιματιστικών καθώς φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε από ύψος 8 μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE