Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική για υπόθεση φωτιάς στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή της Έμπας στην Πάφο, τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να χρησιμοποιείτο από 54χρονη γυναίκα.

Η σκηνή έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία προκειμένου να διενεργηθούν σήμερα οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE