Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική για υπόθεση φωτιάς στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή της Έμπας στην Πάφο, τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να χρησιμοποιείτο από 54χρονη γυναίκα.

Η σκηνή έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία προκειμένου να διενεργηθούν σήμερα οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE