Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Έτρεχε και πάλι η Πυροσβεστική - Αυτοκίνητο «τυλίχθηκε» στις φλόγες τα ξημερώματα – Εκτεταμένες ζημιές

Σε συναγερμό τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική για υπόθεση φωτιάς στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από οικία στην περιοχή της Έμπας στην Πάφο, τυλίχθηκε στις φλόγες γύρω στις 4:20 τα ξημερώματα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσία για κατάσβεση της φωτιάς. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να χρησιμοποιείτο από 54χρονη γυναίκα.

Η σκηνή έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία προκειμένου να διενεργηθούν σήμερα οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τον ΓΓ των ΗΕ»

Βρισκόμαστε ενώπιον αυτών των εξελίξεων στο Κυπριακό μετά από δικές μας ενέργειες, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ενόψει της επίσκεψης του ΓΓ των ΗΕ, έχει συγκαλέσει σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.