ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονης, η οποία συνελήφθη σε σχέση με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής περιουσίας, αξίας 2.650 ευρώ.


Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε στις 6 Μαρτίου, στην οικία 52χρονης, ενώ μετά από επεξεργασία κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη χθες.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιουσίας, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 2.650 ευρώ.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών