ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση 26χρονη για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 26χρονης, η οποία συνελήφθη σε σχέση με διάρρηξη κατοικίας και κλοπής περιουσίας, αξίας 2.650 ευρώ.


Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε στις 6 Μαρτίου, στην οικία 52χρονης, ενώ μετά από επεξεργασία κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον της 26χρονης, η οποία συνελήφθη χθες.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 4ήμερη προσωποκράτηση για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής περιουσίας, το ύψος της οποίας ανέρχεται σε 2.650 ευρώ.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE