Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αυτή είναι η αλήθεια για το πανάκι της Ίριδας που ζήτησε πίσω η μητέρα»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Αυτή είναι η αλήθεια για το πανάκι της Ίριδας που ζήτησε πίσω η μητέρα»

Κορυφώνεται η αγωνία για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Άτομο από το στενό περιβάλλον της μητέρας λύνει τη σιωπή του και δίνει απαντήσεις για όλα και για όλα…

Είναι ένα από τα άτομα που μέχρι σήμερα μιλάει με τους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα και έχει ρωτήσει για τα όσα λέγονται, γράφονται και ακούγονται το τελευταίο διάστημα. Περιμένει και εκείνος το τέλος της μεγάλης έρευνας για να μάθει τι συνέβη με τα αγγελούδια. Πώς και γιατί οδηγήθηκαν στον θάνατο, μετά από μια τρομακτική σκυλατοδρομία γεγονότων και συμπτώσεων. Όπως λέει στο Mega, η μητέρα είναι ράκος. Οι σχέσεις με τα άλλοτε πεθερικά της παραμένουν άριστες και ο εν διαστάσει πλέον, σύζυγός της, την στηρίζει.

Μιλώντας σχετικά με τις μελανιές που είχαν βρεθεί στο σώμα της Τζωρτζίνας, του παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα που πέθανε τελευταίο, σημείωσε ότι «εννοείται και το διαψεύδω ότι είχαν χτυπήσει τη Τζωρτζίνα. Η οικογένεια δεν έχει κατηγορήσει το κέντρο, έχει ρωτήσει επειδή είχαν προκληθεί κάποιες μελανιές στο σώμα του παιδιού όταν ήταν στο κέντρο, το πώς προκλήθηκαν. Για τα αποτσίγαρα που φέρεται να είχε καταπιεί η Τζωρτζίνα δε γνωρίζουμε κάτι. Το σπίτι δε γίνεται να έμεινε κλειστό μετά το θάνατο της Ίριδας, ψάχνοντας λίγο καλύτερα θα δουν ότι δεν ισχύει. Ζούσαν στο ίδιο σπίτι από λίγο μετά τη γέννηση της Τζωρτζίνας».

«Για το πανάκι με το αίμα, 2,5 μήνες μετά το ζήτησε γιατί είχαν τελειώσει οι εξετάσεις. Από όλα τα παιδιά έχουμε κρατήσει προσωπικά αντικείμενα και ζήτησε να το πάρει. Έχει κρατήσει πολλά και από την Ίριδα, δεν τα έχει δώσει όλα. Εμείς επιμέναμε όλοι γύρω της να δώσει τα πράγματα, γιατί δεν έπρεπε και για τη Τζωρτζίνα να μένουν τα πράγματα στο δωμάτιο», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με το πανάκι με αίμα που έχει εντοπιστεί.

«Η Ρούλα είναι ράκος, κυριολεκτικά. Πιστεύω ότι έχει μπει στο στόχαστρο γιατί έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους. Προσπαθούν να πιαστούν σε διάφορα θέματα για να την ενοχοποιήσουν. Η Ρούλα δε θέλει να απαντήσει σε αυτά που λένε ιατροδικαστές που δεν έχουν δει καν το παιδί. Αρνείται την εμπλοκή της και όλου του οικογενειακού περιβάλλοντος», τόνισε η ίδια πηγή στο «Χαμογέλα και πάλι!».

«Οι σχέσεις της Ρούλας με τους γονείς του Μάνου ήταν και παραμένουν άριστες. Ξέρουν ποια είναι η Ρούλα και πώς έχει σταθεί στα εγγόνια και στο γιο τους. Τώρα είναι σε διάσταση σα ζευγάρι. Χώρισαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας, αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν», τόνισε το άτομο από το στενό περιβάλλον της μητέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ με τον θάνατο καθηγήτριας στην Θεσσαλονίκη: Υπέστη εγκεφαλικό μετά από bullying - «Της πετούσαν μπουκάλια και βιβλία»
Οικογενειακή τραγωδία: Μητέρα σκότωσε τα δύο παιδιά της ενώ ο σύζυγός της έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια Αμερική
Νέο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται - Δείτε σε ποια περιοχή και πότε - Φωτογραφίες
VIDEO: Σειρήνες στη Βάση Ακρωτηρίου - Βρετανίδα σύζυγος στρατιωτικού αφηγείται τη δραματική νύχτα με τις κόρες της - «Κάναμε φωλιά...»
Όξφορντ: Πένθος για 15χρονη αθλήτρια - Άφησε την τελευταία της πνοή κατά την διάρκεια αγώνα
Αυτές οι αεροπορικές εταιρείες παρατείνουν την αναστολή πτήσεων σε αεροδρόμια της Μέσης Ανατολής - Όλες οι πληροφορίες
Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατο Ανώτερου Υπαστυνόμου - Η παράκληση της οικογένειας για την κηδεία - Δείτε φωτογραφία του

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε επιφυλακή η Κύπρος - «O πόλεμος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», λέει ο Τραμπ - Συνεχίζεται η ανταλλαγή επιθέσεων μεταξύ Ισραήλ και Ιράν

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων και το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones. Στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο, βρέθηκαν οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE