Σήκωσε το γάντι ο ΔΗΣΥ: «Αφήνουμε στο ΑΚΕΛ τα συνθήματα...αδυνατεί να καταθέσει πολιτική πρόταση»

Σήκωσε το γάντι ο ΔΗΣΥ: «Αφήνουμε στο ΑΚΕΛ τα συνθήματα...αδυνατεί να καταθέσει πολιτική πρόταση»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, σήκωσε το γάντι απαντώντας στο ΑΚΕΛ τονίζοντας πως δεν έχουν να καταθέσουν οποιαδήποτε πολιτική πρόταση.

"Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σήμερα κατάθεσε προτάσεις για το πώς θα πάρουμε τη χώρα πιο μπροστά. Αφήνουμε στο ΑΚΕΛ τα συνθήματα διότι προφανώς αδυνατεί να καταθέσει την οποιαδήποτε πολιτική πρόταση", είπε συγκεκριμένα.

Στη γραπτή του δήλωση, σημείωσε ωστόσο ότι, ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο υποψήφιος του για τις προεδρικές, ο Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν μιλούν με συνθήματα.

"Ο κ. Νεοφύτου σήμερα κατάθεσε προτάσεις, μίλησε για το πώς θα πάρουμε τη χώρα πιο μπροστά. Για το πως θα διατηρήσουμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην κοινωνία και στους πολίτες και πως θα δώσουμε περαιτέρω προοπτική στη χώρα"

"Αφήνουμε στο ΑΚΕΛ τα συνθήματα διότι προφανώς αδυνατεί να καταθέσει την οποιαδήποτε πολιτική πρόταση" 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE