Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα  - Δείτε φωτογραφία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 22/02/2022 από την οικία του στη Λεμεσό, ο KHALED OTHMAN, 21 ετών από τη Συρία.

Ο 21χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε, γκρίζο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE