Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα  - Δείτε φωτογραφία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 22/02/2022 από την οικία του στη Λεμεσό, ο KHALED OTHMAN, 21 ετών από τη Συρία.

Ο 21χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε, γκρίζο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE