Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα  - Δείτε φωτογραφία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 22/02/2022 από την οικία του στη Λεμεσό, ο KHALED OTHMAN, 21 ετών από τη Συρία.

Ο 21χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε, γκρίζο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE