Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 21χρονου στη Λεμεσό εδώ και ένα μήνα  - Δείτε φωτογραφία

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τις 22/02/2022 από την οικία του στη Λεμεσό, ο KHALED OTHMAN, 21 ετών από τη Συρία.

Ο 21χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.70 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά. Κατά την αναχώρησή του φορούσε, γκρίζο φούτερ και μαύρη φόρμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον τηλεφωνικό αριθμό 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE