Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Σεισμός σημειώθηκε ξανά στο Αρκαλοχώρι, λίγα λεπτά μετά τις 19.00, το βράδυ της Κυριακής 20/3.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό, η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε και λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 20/3) στα ανοιχτά της Κρήτης, λίγο βόρεια από τον Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4 Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε όλο το νησί. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 12,3 χλμ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE