Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Σεισμός σημειώθηκε ξανά στο Αρκαλοχώρι, λίγα λεπτά μετά τις 19.00, το βράδυ της Κυριακής 20/3.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό, η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε και λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 20/3) στα ανοιχτά της Κρήτης, λίγο βόρεια από τον Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4 Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε όλο το νησί. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 12,3 χλμ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE