Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Σεισμός σημειώθηκε ξανά στο Αρκαλοχώρι, λίγα λεπτά μετά τις 19.00, το βράδυ της Κυριακής 20/3.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό, η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε και λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 20/3) στα ανοιχτά της Κρήτης, λίγο βόρεια από τον Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4 Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε όλο το νησί. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 12,3 χλμ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE