Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Σεισμός σημειώθηκε ξανά στο Αρκαλοχώρι, λίγα λεπτά μετά τις 19.00, το βράδυ της Κυριακής 20/3.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό, η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε και λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 20/3) στα ανοιχτά της Κρήτης, λίγο βόρεια από τον Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4 Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε όλο το νησί. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 12,3 χλμ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE