Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Ανησυχία από δύο σεισμούς στην Κρήτη - Τα Ρίχτερ «χτύπησαν» και το Αρκαλοχώρι

Σεισμός σημειώθηκε ξανά στο Αρκαλοχώρι, λίγα λεπτά μετά τις 19.00, το βράδυ της Κυριακής 20/3.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση από το Γεωδυναμικό, η σεισμική δόνηση ήταν εντάσεως 3.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σεισμός σημειώθηκε και λίγο πριν τις 2 σήμερα το μεσημέρι (Κυριακή 20/3) στα ανοιχτά της Κρήτης, λίγο βόρεια από τον Κίσσαμο Χανίων.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός ήταν έντασης 4 Ρίχτερ και έγινε αισθητός σε όλο το νησί. Για την ώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή ζημιές.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 12,3 χλμ.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE