X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

Με έναν τρόπο εναλλακτικό, αν μη τι άλλο, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor το βράδυ της Κυριακής ο Μιχαήλ στο MEGA. Αφού συστήθηκε στους κριτές του τάλεντ σόου, πως παρόλο που έχει σπουδάσει μαθηματικός ασχολείται με… ανεργία και τσίπουρα», ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι!

Τίτλος αυτού ήταν «ντόμινο» αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το ερμηνεύσει ο Μιχαηλ προκάλεσε τρόμο σε όλους.

Δηλαδή τόσο στους κριτές Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα όσο και στους παρουσιαστές του backstage, Κατερίνα Λιόλιου και Ηλία Μπόγδανο.

Για την X Factor ιστορία, βεβαίως, ο Μιχαήλ δεν πέρασε ποτέ με τέσσερα όχι στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE