X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

Με έναν τρόπο εναλλακτικό, αν μη τι άλλο, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor το βράδυ της Κυριακής ο Μιχαήλ στο MEGA. Αφού συστήθηκε στους κριτές του τάλεντ σόου, πως παρόλο που έχει σπουδάσει μαθηματικός ασχολείται με… ανεργία και τσίπουρα», ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι!

Τίτλος αυτού ήταν «ντόμινο» αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το ερμηνεύσει ο Μιχαηλ προκάλεσε τρόμο σε όλους.

Δηλαδή τόσο στους κριτές Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα όσο και στους παρουσιαστές του backstage, Κατερίνα Λιόλιου και Ηλία Μπόγδανο.

Για την X Factor ιστορία, βεβαίως, ο Μιχαήλ δεν πέρασε ποτέ με τέσσερα όχι στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE