X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

Με έναν τρόπο εναλλακτικό, αν μη τι άλλο, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor το βράδυ της Κυριακής ο Μιχαήλ στο MEGA. Αφού συστήθηκε στους κριτές του τάλεντ σόου, πως παρόλο που έχει σπουδάσει μαθηματικός ασχολείται με… ανεργία και τσίπουρα», ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι!

Τίτλος αυτού ήταν «ντόμινο» αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το ερμηνεύσει ο Μιχαηλ προκάλεσε τρόμο σε όλους.

Δηλαδή τόσο στους κριτές Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα όσο και στους παρουσιαστές του backstage, Κατερίνα Λιόλιου και Ηλία Μπόγδανο.

Για την X Factor ιστορία, βεβαίως, ο Μιχαήλ δεν πέρασε ποτέ με τέσσερα όχι στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE