X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

Με έναν τρόπο εναλλακτικό, αν μη τι άλλο, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor το βράδυ της Κυριακής ο Μιχαήλ στο MEGA. Αφού συστήθηκε στους κριτές του τάλεντ σόου, πως παρόλο που έχει σπουδάσει μαθηματικός ασχολείται με… ανεργία και τσίπουρα», ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι!

Τίτλος αυτού ήταν «ντόμινο» αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το ερμηνεύσει ο Μιχαηλ προκάλεσε τρόμο σε όλους.

Δηλαδή τόσο στους κριτές Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα όσο και στους παρουσιαστές του backstage, Κατερίνα Λιόλιου και Ηλία Μπόγδανο.

Για την X Factor ιστορία, βεβαίως, ο Μιχαήλ δεν πέρασε ποτέ με τέσσερα όχι στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE