X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

X Factor: Έπιασε το μικρόφωνο και σκιάχτηκαν όλοι με την φωνή του

Με έναν τρόπο εναλλακτικό, αν μη τι άλλο, ανέβηκε στη σκηνή του X Factor το βράδυ της Κυριακής ο Μιχαήλ στο MEGA. Αφού συστήθηκε στους κριτές του τάλεντ σόου, πως παρόλο που έχει σπουδάσει μαθηματικός ασχολείται με… ανεργία και τσίπουρα», ήρθε η ώρα να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι!

Τίτλος αυτού ήταν «ντόμινο» αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το ερμηνεύσει ο Μιχαηλ προκάλεσε τρόμο σε όλους.

Δηλαδή τόσο στους κριτές Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα όσο και στους παρουσιαστές του backstage, Κατερίνα Λιόλιου και Ηλία Μπόγδανο.

Για την X Factor ιστορία, βεβαίως, ο Μιχαήλ δεν πέρασε ποτέ με τέσσερα όχι στην επόμενη φάση!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE