Με ειδική εφαρμογή παραγγέλνουν ναρκωτικά… a la carte – «Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν...»

Με ειδική εφαρμογή παραγγέλνουν ναρκωτικά… a la carte – «Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν...»

Σε νέες - σοβαρές - καταγγελίες προέβη ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος για διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη του.  

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος, υπάρχει ειδική εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να σκανάρει έναν κωδικό και να του παραδοθούν ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Πάφου είχε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η διακίνηση ναρκωτικών γίνεται εις γνώση της Αστυνομίας.

«Κάποιοι πρέπει να ξυπνήσουν στην Πάφο η χρήση ναρκωτικών έχει ξεφύγει. Κάνεις scan το barcode και μπορείς να παραγγείλεις ότι ναρκωτικά θέλεις.

Μετά σου λένε που να αφήσεις τα λεφτά  και σου δίνουν location του πακέτου σου.

Είναι μέσω της πλατφόρμας ….….  Ξέρουν τους εμπόρους και κάποιοι τους χρησιμοποιούν δήθεν για να τους δίνουν πληροφορίες. 

Αυτό το ονομάζω ανικανότητα για να μην πω κάτι πιο βαρύ.......(ή παραποίηση της εικόνας γίνεται για να μην έχει κανείς πρόσβαση)», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος.

Δείτε τη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE