Συντριβή Boeing 737 με 133 επιβάτες στην Κίνα

Συντριβή Boeing 737 με 133 επιβάτες στην Κίνα

Στα social media κυκλοφορούν βίντεο που φέρονται να δείχνουν να έχει ξεσπάσει φωτιά στο σημείο συντριβής

Πληροφορίες για συντριβή αεροσκάφους Boeing 737 με 133 επιβάτες, μεταδίδονται από ξένα ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για πτήση της China Eastern Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο από Kunming προς Guangzhou.

Στα social media κυκλοφορούν βίντεο που φέρονται να δείχνουν να έχει ξεσπάσει φωτιά στο σημείο συντριβής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE