ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια

Έφοδος της Αστυνομίας σε υποστατικό - Εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου χωρίς άδεια

Επιχείρηση με σκοπό την πάταξη αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή διενήργησε η Αστυνομία Πάφου, σε συνεργασία με εμπλεκόμενες υπηρεσίες.


Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου στις 18.3.22 μεταξύ των ωρών 09:00  με 10:00 διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με επικεφαλής τον βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου, της Επαρχιακής Διοίκησης,  του Γραφείου Εργασίας και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάφου. 

Κατά την επιχείρηση που έγινε, διενεργήθηκε η έρευνα  σε υποστατικό και εντοπίστηκαν αποθηκευμένες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης χωρίς την σχετική άδεια. 

Ακολούθως λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις. Υπεύθυνος του υποστατικού είναι 58χρονος ο οποίος κλήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ανακρίθηκε και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα στο Δικαστήριο. Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα κατά παράβαση του Περί Ρυθμίσεως Πρατηρίων Πετρελαιοειδών Νόμο, δηλαδή της αποθήκευσης και πώλησης πετρελαιοειδών χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top