ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κύπριος καθηγητής προκαλεί ξανά με τα έργα του – Έντυσε τον Χριστό, Ρώσο στρατιώτη

Ο Κύπριος καθηγητής προκαλεί ξανά με τα έργα του – Έντυσε τον Χριστό, Ρώσο στρατιώτη

Τα νέα έργα του καθηγητή Γιώργου Γαβριήλ έφεραν ξανά αντιδράσεις, με το θέμα αυτή τη φορά να αφορά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα ο καλλιτέχνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία σειρά με πρόσφατα έργα του τα οποία απεικονίζουν τον Χριστό ως Ρώσο στρατιώτη γράφοντας στην λεζάντα «NO WAR» και το άγαλμα της Ελευθερίας να φλέγεται από το κεφάλι και να γράφει «Το ψέμα πάει σύννεφο».

Τα δύο αυτά έργα πυροδότησαν νέα σχόλια εναντίον του καλλιτέχνη με πολίτες να ζητάνε να εξηγήσει τι εννοεί μέσα από αυτά. Μάλιστα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι αρκετοί ακόλουθοι του σημείωσαν πως για πρώτη φορά δεν συμφωνούν με τα εν λόγω έργα του ενώ στο παρελθόν τον στήριζαν στις επικρίσεις που δεχόταν.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top