Απίστευτη αλλαγή – Δείτε σήμερα τη Δεβόρα από το «Εκείνες και Εγώ» (Φωτογραφίες)

Απίστευτη αλλαγή – Δείτε σήμερα τη Δεβόρα από το «Εκείνες και Εγώ» (Φωτογραφίες)

Όλοι θυμόμαστε την εντυπωσιακή Δεβόρα από το σίριαλ «Εκείνες κι Εγώ» στο οποίο πρωταγωνιστούσε πλάι στον Γιάννη Μπέζο.

Η όμορφη Νίκη Σερέτη που υποδυόταν το κορίτσι για όλες τις δουλειές ήταν προστατευόμενη του Ζάχου Δόγκανου και έμεινε στην μνήμη όλων για τις απίστευτες ατάκες της όπως «κύριου Ζάχου» ή το «σπαγκανόπιτα».

Αν και έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια η Νίκη Σερέτη παραμένει εντυπωσιακή και πανέμορφη όπως αποδεικνύουν και οι πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό ροκ πριν την κάλπη - Το νέο πολιτικό σκηνικό και οι κινήσεις κορυφής

Σκληρό ροκ πριν την κάλπη - Το νέο πολιτικό σκηνικό και οι κινήσεις κορυφής

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές δεν αφορά πλέον μόνο τα ποσοστά και τις έδρες που θα καταγράψουν τα κόμματα το βράδυ της Κυριακής. Το πραγματικό διακύβευμα βρίσκεται πολύ βαθύτερα: στη διαμόρφωση των νέων πολιτικών ισορροπιών, στις συμμαχίες που θα οικοδομηθούν μέσα και έξω από τη Βουλή και στο ποιοι θα βγουν ενισχυμένοι, ώστε να διεκδικήσουν ρόλο πρωταγωνιστή στην επόμενη μεγάλη πολιτική αναμέτρηση της χώρας.