Απίστευτη αλλαγή – Δείτε σήμερα τη Δεβόρα από το «Εκείνες και Εγώ» (Φωτογραφίες)

Απίστευτη αλλαγή – Δείτε σήμερα τη Δεβόρα από το «Εκείνες και Εγώ» (Φωτογραφίες)

Όλοι θυμόμαστε την εντυπωσιακή Δεβόρα από το σίριαλ «Εκείνες κι Εγώ» στο οποίο πρωταγωνιστούσε πλάι στον Γιάννη Μπέζο.

Η όμορφη Νίκη Σερέτη που υποδυόταν το κορίτσι για όλες τις δουλειές ήταν προστατευόμενη του Ζάχου Δόγκανου και έμεινε στην μνήμη όλων για τις απίστευτες ατάκες της όπως «κύριου Ζάχου» ή το «σπαγκανόπιτα».

Αν και έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια η Νίκη Σερέτη παραμένει εντυπωσιακή και πανέμορφη όπως αποδεικνύουν και οι πρόσφατες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE