Έξω από το Υπ. Εσωτερικών οι κάτοικοι Μιτσερού - Ζητούν παγοποίηση της διαδικασίας αδειών ανέγερσης του εργοστασίου

Έξω από το Υπ. Εσωτερικών οι κάτοικοι Μιτσερού - Ζητούν παγοποίηση της διαδικασίας αδειών ανέγερσης του εργοστασίου

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Κοινότητες εν Δράσει» προγραμματίζει εκδήλωση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη, 21 Μαρτίου 2022, στις 10:00 π.μ. έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας, θα παραδώσει υπόμνημα προς τον Υπουργό κ. Νίκο Νουρή, που θα εκφράζει την αντίθεση των κατοίκων στην ετσιθελική, άδικη κι εγκληματική απόφαση της κυβέρνησης να μεταφέρει το ασφαλτικό εργοστάσιο της Prometheas Asphalt Ltd από το Τσέρι στο Μιτσερό, αλλά και να απαιτηθεί από τον ίδιο ως αρμόδιο υπουργό, να παγοποιήσει τη διαδικασία έκδοσης των σχετικών αδειών (Πολεοδομική και Άδεια Οικοδομής). Το συγκεκριμένο Υπουργείο και τα αρμόδια τμήματά του έχουν τεράστιες ευθύνες για την λανθασμένη επιλογή της περιοχής μας χωρίς χωροταξική μελέτη.

Η Πολεοδομία με τις αποφάσεις της τα τελευταία χρόνια για επεκτάσεις των οικιστικών ζωνών ουσιαστικά  κατέστρεψε τις Βιομηχανικές Α΄ της επαρχίας Λευκωσίας και αποφάσισαν να θυματοποιήσουν για ακόμη μια φορά εμάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE