ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προς έγκριση ο προϋπολογισμός του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Προς έγκριση ο προϋπολογισμός του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Στην Ολομέλεια θα οδηγηθεί ο προϋπολογισμός Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης, καθώς υπήρξε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών, όπως κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός για κάλυψη ενδεχόμενων επιμέρους δαπανών του φορέα για αγορά υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες.

Στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών στις 28 Φεβρουαρίου, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου είχε εκφράσει έντονη δυσφορία για περικοπές δαπανών στον προϋπολογισμό του Φορέα από το ΥΠΟΙΚ.

Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, Στέλιος Αναστασιάδης αναφέρθηκε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υπουργό Οικονομικών, όπου, όπως είπε, βρέθηκε η λύση πως σε περίπτωση που απαιτηθούν επιπλέον κονδύλια από τον Φορέα θα κατατεθεί συμπληρωματικός προϋπολογισμός.

Στην προηγούμενη εξέταση του θέματος, ο κ. Ιωάννου είπε ότι το ΥΠΟΙΚ προέβη σε περικοπές των κονδυλίων που αφορά την αγορά υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες και είχε ζητήσει το σταύρωμα όλων των κονδυλίων του προϋπολογισμού εκτός αυτών για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του φορέα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top