Καταθέσεις για το partygate άρχισε να λαμβάνει η Σκότλαντ Γιαρντ

Καταθέσεις για το partygate άρχισε να λαμβάνει η Σκότλαντ Γιαρντ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έχει αρχίσει τη διαδικασία λήψης καταθέσεων από πρόσωπα που πιστεύεται ότι εμπλέκονται στο "partygate", δηλαδή τις αποκαλύψεις για πάρτι εν μέσω lockdown στην Ντάουνινγκ Στριτ και σε άλλα βρετανικά κυβερνητικά κτίρια.

Όπως ανακοινώθηκε, ήδη πριν από τις καταθέσεις είχαν σταλεί περισσότερα από 100 ερωτηματολόγια με τα οποία οι εμπλεκόμενοι καλούνται να εξηγήσουν την παρουσία τους στα πάρτι.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι είχε επτά ημέρες διορία να απαντήσει στο αστυνομικό ερωτηματολόγιο.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει επιβληθεί κανένα χρηματικό πρόστιμο, όπως όριζε ο νόμος κατά τη διάρκεια των απαγορευτικών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE