Καταθέσεις για το partygate άρχισε να λαμβάνει η Σκότλαντ Γιαρντ

Καταθέσεις για το partygate άρχισε να λαμβάνει η Σκότλαντ Γιαρντ

Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου έχει αρχίσει τη διαδικασία λήψης καταθέσεων από πρόσωπα που πιστεύεται ότι εμπλέκονται στο "partygate", δηλαδή τις αποκαλύψεις για πάρτι εν μέσω lockdown στην Ντάουνινγκ Στριτ και σε άλλα βρετανικά κυβερνητικά κτίρια.

Όπως ανακοινώθηκε, ήδη πριν από τις καταθέσεις είχαν σταλεί περισσότερα από 100 ερωτηματολόγια με τα οποία οι εμπλεκόμενοι καλούνται να εξηγήσουν την παρουσία τους στα πάρτι.

Μεταξύ αυτών είναι και ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι είχε επτά ημέρες διορία να απαντήσει στο αστυνομικό ερωτηματολόγιο.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει επιβληθεί κανένα χρηματικό πρόστιμο, όπως όριζε ο νόμος κατά τη διάρκεια των απαγορευτικών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE