Έμεινε για 23 χρόνια στη φυλακή ενώ ήταν αθώος και ζητά αποζημίωση που... ζαλίζει

Έμεινε για 23 χρόνια στη φυλακή ενώ ήταν αθώος και ζητά αποζημίωση που... ζαλίζει

Ο εφιάλτης του Λαμόντ ΜακΙντάιρ (δεξιά στη φωτογραφία) κράτησε 23 χρόνια. Ο 45χρονος σήμερα Αμερικανός είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για διπλή δολοφονία που δεν είχε διαπράξει το 1994, ισχυριζόμενος ότι ένας αστυνομικός τον είχε παγιδέψει επειδή η μητέρα του άντρα είχε απορρίψει ερωτικά τον ντετέκτιβ!

Άλλες 72 γυναίκες έχουν κατηγορήσει για παρόμοιες υποθέσεις τον εν αποστρατεία πια Ρότζερ Γκολούμπσκι, με τον αποφυλακισθέντα ΜακΙντάιρ να περνά στην αντεπίθεση ζητώντας αποζημίωση ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ήδη έχει λάβει 1,5 εκατομμύριο από τον καιρό που είχε αποφυλακιστεί, το 2017, μαζί με πιστοποιητικό αθωότητας από την πολιτεία του Κάνσας, ωστόσο θεωρεί ότι δικαιούται ακόμη μεγαλύτερο ποσό, με τη μητέρα του, Ρόουζ, να αξιώνει ακόμη 30 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE