Έμεινε για 23 χρόνια στη φυλακή ενώ ήταν αθώος και ζητά αποζημίωση που... ζαλίζει

Έμεινε για 23 χρόνια στη φυλακή ενώ ήταν αθώος και ζητά αποζημίωση που... ζαλίζει

Ο εφιάλτης του Λαμόντ ΜακΙντάιρ (δεξιά στη φωτογραφία) κράτησε 23 χρόνια. Ο 45χρονος σήμερα Αμερικανός είχε κατηγορηθεί και καταδικαστεί για διπλή δολοφονία που δεν είχε διαπράξει το 1994, ισχυριζόμενος ότι ένας αστυνομικός τον είχε παγιδέψει επειδή η μητέρα του άντρα είχε απορρίψει ερωτικά τον ντετέκτιβ!

Άλλες 72 γυναίκες έχουν κατηγορήσει για παρόμοιες υποθέσεις τον εν αποστρατεία πια Ρότζερ Γκολούμπσκι, με τον αποφυλακισθέντα ΜακΙντάιρ να περνά στην αντεπίθεση ζητώντας αποζημίωση ύψους 93 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ήδη έχει λάβει 1,5 εκατομμύριο από τον καιρό που είχε αποφυλακιστεί, το 2017, μαζί με πιστοποιητικό αθωότητας από την πολιτεία του Κάνσας, ωστόσο θεωρεί ότι δικαιούται ακόμη μεγαλύτερο ποσό, με τη μητέρα του, Ρόουζ, να αξιώνει ακόμη 30 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.