«Εγκεφαλικό» με λογαριασμό χιλιάδων ευρώ της ΑΗΚ – «Μπουζούκια δεν έχω, ένα διαμέρισμα με βασικές ηλεκτρικές συσκευές»

«Εγκεφαλικό» με λογαριασμό χιλιάδων ευρώ της ΑΗΚ – «Μπουζούκια δεν έχω, ένα διαμέρισμα με βασικές ηλεκτρικές συσκευές»

Ένα υπέρογκο – έως εξωφρενικό - ποσό που αφορά λογαριασμό της ΑΗΚ, καλείται να πληρώσει πολίτης στη Λεμεσό.

Μέσα από καταγγελία που έγινε στα κοινωνικά δίκτυα, η εν λόγω γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει ότι πρέπει να πληρώσει το ποσό των €5.250,16 για ρεύμα.

«Μπουζούκια δεν έχω ρε λαμόγια, ένα διαμέρισμα με τις βασικές ηλεκτρικές συσκευές. Τι είναι αυτό για ένα μήνα; Πού μπορώ να αποταθώ;», αναφέρει στην ανάρτησή της.

 

Αυτό που αναμένεται να διαφανεί είναι αν πρόκειται περί λάθους στη χρέωση, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που «φουσκωμένοι» λογαριασμοί κάνουν την εμφάνισή τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE