Πιάστηκαν στα χέρια στη διαμαρτυρία – Βίντεο από το σημείο έντασης μεταξύ οδηγών λεωφορείων

Πιάστηκαν στα χέρια στη διαμαρτυρία – Βίντεο από το σημείο έντασης μεταξύ οδηγών λεωφορείων

Με εντάσεις πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των οδηγών λεωφορείων στο κέντρο της Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Αφορμή να οξυνθούν τα πνεύματα ήταν η απόφαση ενός οδηγού να εκκινήσει το λεωφορείο με σκοπό να πραγματοποιήσει δρομολόγιο. Οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ένταση στο σημείο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να διαλυθεί η μάζα.

Τα στιγμιότυπα καταγράφηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι υπήρχαν σπρωξίματα και εντάσεις, ενώ άλλοι οδηγοί χτυπούσαν με τα χέρια τους το λεωφορείο έτσι ώστε να αποτρέψουν τον οδηγό να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμαρτυρία άρχισε μετά από απολύσεις, οι οποίες στη συνέχεια ανακλήθηκαν, ωστόσο οι οδηγοί δεν κάνουν πίσω καθώς υπάρχουν πολλά εργασιακά θέματα τα οποία ζητούν να επιλυθούν άμεσα.

Δείτε εδώ

Δείτε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις - Άρχισε η δοκιμαστική αποστολή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης

LIVE: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα για τις Βρετανικές Βάσεις - Άρχισε η δοκιμαστική αποστολή μηνυμάτων έκτακτης ανάγκης

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα μαίνεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ να συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς στο Ιράν, ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν τον Λίβανο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο, ανάλογα με τις εξελίξεις στην περιοχή. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE