Πιάστηκαν στα χέρια στη διαμαρτυρία – Βίντεο από το σημείο έντασης μεταξύ οδηγών λεωφορείων

Πιάστηκαν στα χέρια στη διαμαρτυρία – Βίντεο από το σημείο έντασης μεταξύ οδηγών λεωφορείων

Με εντάσεις πραγματοποιήθηκε η διαμαρτυρία των οδηγών λεωφορείων στο κέντρο της Λευκωσίας το πρωί της Τετάρτης 23 Μαρτίου.

Αφορμή να οξυνθούν τα πνεύματα ήταν η απόφαση ενός οδηγού να εκκινήσει το λεωφορείο με σκοπό να πραγματοποιήσει δρομολόγιο. Οι υπόλοιποι διαμαρτυρόμενοι προσπάθησαν να τον αποτρέψουν με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ένταση στο σημείο, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για να διαλυθεί η μάζα.

Τα στιγμιότυπα καταγράφηκαν στην μεσημβρινή εκπομπή του Sigma με τον δημοσιογράφο να αναφέρει ότι υπήρχαν σπρωξίματα και εντάσεις, ενώ άλλοι οδηγοί χτυπούσαν με τα χέρια τους το λεωφορείο έτσι ώστε να αποτρέψουν τον οδηγό να φύγει.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμαρτυρία άρχισε μετά από απολύσεις, οι οποίες στη συνέχεια ανακλήθηκαν, ωστόσο οι οδηγοί δεν κάνουν πίσω καθώς υπάρχουν πολλά εργασιακά θέματα τα οποία ζητούν να επιλυθούν άμεσα.

Δείτε εδώ

Δείτε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE