Φωτογραφίες από το τροχαίο - Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο

Φωτογραφίες από το τροχαίο - Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο λόγω καραμπόλας που σημειώθηκε με τουλάχιστον τρία οχήματα παρά την έξοδο του Κόρνου με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Άνοιξε και δόθηκε στην κυκλοφορία μία από τις δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε κλείσει σε σημείο παρά τον Κόρνο, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η δεύτερη λωρίδα του δρόμου παραμένει κλειστή, ενώ στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE