Φωτογραφίες από το τροχαίο - Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο

Φωτογραφίες από το τροχαίο - Ο κακός χαμός στον αυτοκινητόδρομο

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο λόγω καραμπόλας που σημειώθηκε με τουλάχιστον τρία οχήματα παρά την έξοδο του Κόρνου με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Άνοιξε και δόθηκε στην κυκλοφορία μία από τις δύο λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, που είχε κλείσει σε σημείο παρά τον Κόρνο, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω τροχαίας σύγκρουσης, που συνέβη γύρω στις 3.30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η δεύτερη λωρίδα του δρόμου παραμένει κλειστή, ενώ στο σημείο της σύγκρουσης βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή.

 

 

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.