«Euroferry Olympia»: Εντοπίστηκαν οι σοροί και των δύο τελευταίων αγνοουμένων

«Euroferry Olympia»: Εντοπίστηκαν οι σοροί και των δύο τελευταίων αγνοουμένων

Δύο σοροί εντοπίστηκαν μέσα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά στις 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα με προορισμό το Μπρίντιζι.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Αστακού, ενώ μέχρι σήμερα συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων. Από την φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο «Euroferry Olympia», έχουν χάσει τη ζωή τους 11 άτομα ενώ 281 διασώθηκαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE