«Euroferry Olympia»: Εντοπίστηκαν οι σοροί και των δύο τελευταίων αγνοουμένων

«Euroferry Olympia»: Εντοπίστηκαν οι σοροί και των δύο τελευταίων αγνοουμένων

Δύο σοροί εντοπίστηκαν μέσα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Euroferry Olympia», στο οποίο εκδηλώθηκε μεγάλη φωτιά στις 18 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από την Ηγουμενίτσα με προορισμό το Μπρίντιζι.

Υπενθυμίζεται πως το πλοίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Αστακού, ενώ μέχρι σήμερα συνεχίζονταν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοουμένων. Από την φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο «Euroferry Olympia», έχουν χάσει τη ζωή τους 11 άτομα ενώ 281 διασώθηκαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE