Survivor: Αποχώρησε με χαμόγελο αλλά κάποιοι μούδιασαν - Δείτε το βίντεο

Survivor: Αποχώρησε με χαμόγελο αλλά κάποιοι μούδιασαν - Δείτε το βίντεο

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν για μια ακόμα φορά, στο Survivor της Τετάρτης, οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Εκεί θα έπρεπε και να ενημερωθούν για τον παίκτη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην τελευταία ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινοί και θα έπρπεε να αποχωρήσει άμεσα από τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτή την εβδομάδα στον τάκο του Survivor, με το ένα πόδι… πίσως στην Ελλάδα, βρέθηκαν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο Τάκης Καραγκούνιας, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο παίκτης που κλήθηκε να αποχωρήσει, λοιπόν, από το Survivor σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργου Λιανού είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο ίδιος ο παίκτης αντιμετώπισε την ανακοίνωση με χαμόγελο αλλά η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία και είχε έρθει πιο κοντά του, μούδιασε στο άκουσμα και τα μάτια της βούρκωσαν.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE